Cleanhunter
Elérhetőségek:
// Áldatlan állapotok...
Extrém takarítás
Az ”extrém takarítás” kifejezés olyan szolgáltatások gyűjtőneve, melyekben a takarítás nem hagyományos, mindennapos szennyeződések eltüntetésére irányul, hanem egy speciális tudást, tapasztalatot, vegyszereket, gépeket igénylő komplex takarítási folyamat. 

Összefoglalva az extrém takarítás lehet: halottak utáni takarítás, kisállat tetemek elszállítása és az azt követő takarítás, emberi vagy állati ürülék takarítása, vérnek, olajnak, koromnak, egyéb extrém szennyeződésnek, például dugulás, csőtörés utáni szennyvíznek az eltávolítása stb. Elhanyagolt, évtizedes nélkülözést ”megélő” pincék, padlások, műhelyek, vécék, fürdőszobák takarítása. 

A halottak utáni takarítás a megtörtént halálesetet követően az egyik legérzékenyebb pontja egy családtagnak, hozzátartozónak. Többször hívnak bennünket olyan esetekben is, amikor az elhalálozást követően a körülmények egészen normálisak, rendezettek, ellenben pszichésen még ebben az esetben is nehéz dolog a hozzátartozó otthonának takarítása.

A másik véglet a halottak utáni takarítás kapcsán az a szituáció, amit jó esetben csak a filmekben lát az ember… Éspedig, hogy több napja, több hete elhunyt személy után kell a nyomokat eltüntetni és a fertőzésveszély elkerülése érdekében egy teljeskörű fertőtlenítést végezni az egész lakásban. 

Sajnos, ilyen esetben a test már oszlásnak indulhat és a bomlás szaga teljesen átható, normál módon meg nem szüntethető. Ilyenkor a hagyományos fertőtlenítés után egy ózongenerátoros fertőtlenítés is szükségszerű. Az ózongenerátor nem csak fertőtlenítő hatású, de a szagokat teljes mértékben megszünteti.

A gyűjtögetők utáni takarítás a másik súlyos kihívása a takarítási szolgáltatásunknak, de még az ”extrém takarítás” gyűjtőfogalmának is. Egy ilyen feladat meglehetősen komoly, és nem csak fizikailag. A látvány, a szagok, a szennyeződések sokszor nem emberi állapotokra utalnak, és nehéz elvonatkoztatni attól, hogy ezt mentális betegek okozzák akár mások közvetlen szomszédságában. 

Emellett a munka során vigyázni kell az egészségre, biztonságra is, hiszen a gyűjtögetők utáni takarítás során százszámra lehet a szeméttel, ürülékkel, pelenkákkal, mindenféle haszontalan kukázott holmival teli zsákokat a teherautóra, vagy a konténerbe helyezni. Sajnos, nem ritka, hogy a szoba egyes részeiben nem teljesen rendeltetésszerűen van használva egy-egy sarok, és az is előfordul, hogy a lomok között állati tetemekre bukkanunk.  Ha ezeket a sorokat olvasva azt gondolják, ez egészen hihetetlen és gyomorforgató, igazuk van, viszont a leírtak tényekre, tapasztalatokra hivatkoznak. 

Ezzel a pszichés betegséggel küzdő embertársaink méltatlan állapotokat tudnak teremteni maguknak pár év leforgása alatt. 

A Cleanhunter adott állapottól függetlenül teljeskörűen elvégzi a takarítást, megoldja a hulladék elszállítását, mindezt a lehetőségekhez képest a legnagyobb diszkrécióval. A hulladék lakásból történő kipakolását követően pedig ajánlott minden esetben az alap fertőtlenítés. Az ózongenerátoros utolsó kezelés természetesen ebben az esetben is kifejezetten javallott.
Ingyenes helyszíni felmérés
A helyszíni felmérés Budapesten ingyenes, vonzáskörzetében vagy más megyékben előzetes megbeszélés tárgyát képezi. Amennyiben kiszállási díjat kérünk a felmérés kapcsán, megrendelés esetén, ha velünk végezteti el a munkát, annak összege, díja levonásra kerül.
Diszkrét kiszállás és munka
Vannak kifejezetten kényes esetek, amikor a hozzátartozók, a rokonok nem szeretnék tudatni a szomszédokkal, milyen állapot volt a lakásban. A munkát a lehetőségekhez képest diszkréten végezzük, fekete, nem átlátszó zsákokban hordjuk le a felgyülemlett anyagokat, melyeket azonnal elszálítunk.
Teljes lomelszállítás
Akár a gyűjtögetők után, akár halálesetet követően, egy költözés előtt vagy után, egy lakásfelújítás, régi bútor selejtezése során rengeteg hulladék, nem kellő bútor és egyéb dolog kerülhet elszállításra. A Cleanhunter a legádázabb körülmények között is teljes lomelszállítást vállal.

Fertőtlenítés igény szerint
A Cleanhunter nem csak takarít, hanem azt követően fertőtlenít is, ami az extrém esetekben kifejezetten javallott.A fertőtlenítés lehet a hagyományos eszközökkel történő kézi fertőtlenítés, és lehet a modern, ózongenerátorral történő komplex fertőtlenítés is, mely teljesen szagmentes állapotokat ad vissza.
Minden jog fenntartva - 2020 - cleanhunter.hu
Honlapkészítés: expressz-weboldalkeszites.hu
Adatvédelem

0-24 óráig hívható
Pető Ádám: 
+30 739 4419