Cleanhunter
Elérhetőségek:
// A madárpiszokról
Galambürülék takarítás
Egy városi ember életét meglehetősen nehézzé tudja tenni a galambok által ”uralt” terület tisztántartása és a galambok, madarak távoltartása. Ebben a fejezetben a galambürülék takarítás szolgáltatásunkról beszélünk és arról, hogyan tudjuk távol tartani a madarakat azoktól a helyektől, ahol nem kívánatosak.

Ha panelban vagy társasházban lakunk, akkor az erkély, a balkon az a hely, ahol leginkább megkeseríthetik életünket a galambok. A vastagabb párkányokon, ereszeken is szívesen tanyáznak, és elképesztő piszkot hagynak maguk után akár pár nap leforgása alatt is.

Erkélytakarítás

Cégünk erkélyek, balkonok galambürülék takarítását vállalja körülményektől függetlenül a főváros épületeiben. Erkélyek lomtalanítása, galambürülék takarítás, elszállítás, fertőtlenítés. Nem hagyunk hátra semmit, ami a madarakra emlékezteti Önt! 

Alapos munka a megfelelő tisztítószerekkel, diszkrét elszállítása a madárürüléknek. Igény esetén megelőzésképpen galamtüskékkel vagy galambhálóval óvjuk erkélyének, teraszának tisztaságát, galambmentességét. 

Keressen elérhetőségeinken!


Magánlakásokban a gerendák, az ereszek, a szellőzők a közkedvelt helyek, és természetesen a padlás az, ami hatványozottan ki van téve a madárpiszok előfordulásának. 

Mindaddig, amíg a galambok elérhető közelségben tanyáznak, fészkelnek, addig lehet biztosítani a tiszta terepet a napi szintű takarítással, de ez nem egy olyan feladat, amire minden nap vágyunk. De ha a galambok az ereszeket, gerendákat, padlást szemelik ki, akkor bizony nehezebb a helyzet. Itt hatalmas mennyiségű galambürülék tud felhalmozódni. Padlásokról nem ritka a több zsák galambürülék összeszedése. 
A galambürülék takarításánál figyelni kell a belélegzett levegő szennyezettségére, ugyanis a fertőzésveszély ebben az esetben rendkívül nagy. 
A belélegzett levegőben lévő kiszáradt mikroszkopikus méretű gombák, baktériumok vidáman átsiklanak kendőn, sálon, így elengedhetetlen a megfelelő védőfelszerelés és maszk ehhez a munkálathoz.
Különböző felületeken más-más eszközök szükségesek a galambürülék eltávolítására ahhoz, hogy ezek a felületek ne sérüljenek, mégis az ürülék eltávolítása hatékony legyen. Ugyanez a helyzet a vegyszerekkel. Nem minden vegyszer alkalmazható érzékenyebb felületen, műanyagon, plexin, festett felületeken, ezért az értékek állagának megóvására különös figyelmet fordítunk.

Több száz galamblakta terület tisztítása és galambtalanítása után olyan tapasztalatokkal gazdagodtunk, mely után bátran kijelenthetjük, nekünk nincs új a nap alatt madár-fronton.
Ahol galambok fészkelnek, ott galambtetemmel is találkozunk. Mivel a padlás nem mindennapi élettere az embernek, így előfordul, hogy a kiszállásunkat követően először a madártetemek elszállítását biztosítjuk az előírások figyelembevételével. A galambtetemek fokozottan fertőzésveszélyesek, így nem javallott azok házilag történő eltakarítása, ha nagyon rossz állapotokról beszélünk. A galambok mellett a padláson különböző rágcsálók tetemei is „színesíthetik” a fertőzés melegágyát, ebben az esetben a takarítást követően a fertőtlenítésre is hangsúlyt kell fektetni.

Galambháló, galambtüske

A megoldás a megelőzés. Ameddig a galambok szabadon járnak ki-be az otthona egyes részeibe, addig takarítani kell utánuk, nem keveset. A galambok elriasztását vagy távoltartását többféleképpen lehet megoldani. Az egyik a galambtüske. A galambtüskéket ragasztóval vagy csavarral a kívánt helyre rögzítjük, így a madár képtelen lesz leszállni az egyébként vonzó helyre. Fontos megemlíteni, hogy a „tüske” a madarat nem sebzi meg, annak vége tompa, így csak a landolást akadályozza meg.
A másik megoldás a galambháló, amit kisebb-nagyobb helyeken tudunk kifeszíteni, elzárva ezzel a galambok útját, például a padlásra vagy az erkélyre.
Amennyiben fontos az Önök számára a tisztaság és az egészségügyileg biztonságos környezet, a madárürülék eltakarítása után vegyék fontolóra a megelőzést is, mert a tiszta állapot ellenkező esetben csak átmeneti lesz.
Ingyenes helyszíni felmérés
A helyszíni felmérés Budapesten ingyenes, vonzáskörzetében vagy más megyékben előzetes megbeszélés tárgyát képezi. Amennyiben kiszállási díjat kérünk a felmérés kapcsán, megrendelés esetén, ha velünk végezteti el a munkát, annak összege, díja levonásra kerül.
Diszkrét kiszállás és munka
Vannak kifejezetten kényes esetek, amikor a hozzátartozók, a rokonok nem szeretnék tudatni a szomszédokkal, milyen állapot volt a lakásban. A munkát a lehetőségekhez képest diszkréten végezzük, fekete, nem átlátszó zsákokban hordjuk le a felgyülemlett anyagokat, melyeket azonnal elszálítunk.
Teljes lomelszállítás
Akár a gyűjtögetők után, akár halálesetet követően, egy költözés előtt vagy után, egy lakásfelújítás, régi bútor selejtezése során rengeteg hulladék, nem kellő bútor és egyéb dolog kerülhet elszállításra. A Cleanhunter a legádázabb körülmények között is teljes lomelszállítást vállal.

Fertőtlenítés igény szerint
A Cleanhunter nem csak takarít, hanem azt követően fertőtlenít is, ami az extrém esetekben kifejezetten javallott.A fertőtlenítés lehet a hagyományos eszközökkel történő kézi fertőtlenítés, és lehet a modern, ózongenerátorral történő komplex fertőtlenítés is, mely teljesen szagmentes állapotokat ad vissza.
Minden jog fenntartva - 2020 - cleanhunter.hu
Honlapkészítés: expressz-weboldalkeszites.hu
Adatvédelem

0-24 óráig hívható
Pető Ádám: 
+30 739 4419