Cleanhunter
Elérhetőségek:
// A leghatékonyabb fertőtlenítés
Ózongenerátoros kezelés
Mi is az az ózon?

Az ózon egy gáz halmazállapotú anyag, ebből adódóan a helyiség minden olyan részébe eljut, ahová a hagyományos fertőtlenítőszerek nem. A legkisebb résekbe, repedésekbe is megtalálja magának az utat a padlótól a mennyezetig, és ahová bejut, ott garantáltan nem hagy maga után semmilyen mikroorganizmust, gombát, vírust, baktériumot. Az ózonos fertőtlenítés, az ózongenerátor használata a fertőtlenítés legmagasabb foka. A hatékonyságát sem időben, sem pedig technológiailag nem lehet összehasonlítani a hagyományos fertőtlenítés egyikével sem. Az ózongenerátoros fertőtlenítés után nem marad semmi, csak tiszta, steril, baktérium és gombamentes levegő.

De mi az az ózongenerátor?

Az ózongenerátor egy olyan berendezés, mely a mai technológiákat ismerve a leghatékonyabban használható a mikroszkopikus mérető ”ellenségekkel”. Működése során oxigénből állítja elő az ózonmolekulákat, melyek két atomosból három atomossá válnak egy lazább kötést eredményezve.

Miért az ózonos kezelést válasszuk?

Mint fentebb írtuk sokkal hatékonyabb a hagyományos fertőtlenítőkkel szemben. Egyes mérések szerint több ezerszer (!) hatékonyabban pusztítja el a vírusokat, gombákat, baktériumokat, mint a hagyományos fertőtlenítés során alkalmazott szerek. 
Bármilyen szaggal, baktériummal találkozik, kölcsönhatásba lép velük és oxidálja, elpusztítja azokat. Amennyiben a szagokat előidéző alap problémát megszüntetjük, az ózongenerátoros szagtalanítás után nem jön vissza újra a szag. 

Példa: Ha a lakásban dohányzunk, akkor az ózongenerátoros szagtalanítás után maradéktalanul friss levegőt kapunk vissza. Mindaddig így marad az állapot, amíg a dohányzást nem folytatjuk a helyiségben. Ha például doh vagy penész szagot szüntetünk meg, figyeljünk az azt előidéző állapot helyreállítására is, ugyanis ha nedvesek, vizesek maradnak a falak és a probléma kiújul, a szagok újra előbukkanhatnak.  


Az ózon állapota instabil, ezért a szellőztetést követően visszaváltozik stabil oxigénné, ezáltal a környezetre más vegyszerekkel, fertőtlenítőszerekkel szemben tökéletesen környezetbarát.

Nagyobb teljesítményű ózongenerátorok a nagyobb mennyiségű ózon előállítása révén rovarirtásra is alkalmasak, elpusztulnak csótányok, hangyák, egyéb olyan rovarok, melyek az otthonunk hívatlan vendégei vagy lakói.

Hol használjuk?

Az ózongenerátoros kezelés tulajdonképpen bárhol használható, mondhatni, sehol sem árt. Közintézményekben, nagyobb látogatószámnak kitett várókban, önkormányzati helyiségekben. Egészségügyi épületekben, kórházakban, orvosi rendelőkben, szakrendelőkben, műtőkben. Élelmiszeripari egységekben, mind élelmiszer előállító üzemekben mind kereskedelmi egységekben egyaránt használható. Dohos környezetben lévő kellemetlen szagú helyiségekben, pincékben, padlásokon egyaránt. Lakásokban, magánlakásokban is javallott az időszakos kezelés, pláne, ha dohány vagy egyéb szagok rontják a komfortérzetet, de éttermek, vendéglátó egységek is nagy hasznát veszik a szagtalanítás és az erőteljes fertőtlenítés hatásainak.
Ózongenerátoros kezelésért hívja a Cleanhuntert és megszabadul a kellemetlen körülményektől!
Ingyenes helyszíni felmérés
A helyszíni felmérés Budapesten ingyenes, vonzáskörzetében vagy más megyékben előzetes megbeszélés tárgyát képezi. Amennyiben kiszállási díjat kérünk a felmérés kapcsán, megrendelés esetén, ha velünk végezteti el a munkát, annak összege, díja levonásra kerül.
Diszkrét kiszállás és munka
Vannak kifejezetten kényes esetek, amikor a hozzátartozók, a rokonok nem szeretnék tudatni a szomszédokkal, milyen állapot volt a lakásban. A munkát a lehetőségekhez képest diszkréten végezzük, fekete, nem átlátszó zsákokban hordjuk le a felgyülemlett anyagokat, melyeket azonnal elszálítunk.
Teljes lomelszállítás
Akár a gyűjtögetők után, akár halálesetet követően, egy költözés előtt vagy után, egy lakásfelújítás, régi bútor selejtezése során rengeteg hulladék, nem kellő bútor és egyéb dolog kerülhet elszállításra. A Cleanhunter a legádázabb körülmények között is teljes lomelszállítást vállal.

Fertőtlenítés igény szerint
A Cleanhunter nem csak takarít, hanem azt követően fertőtlenít is, ami az extrém esetekben kifejezetten javallott.A fertőtlenítés lehet a hagyományos eszközökkel történő kézi fertőtlenítés, és lehet a modern, ózongenerátorral történő komplex fertőtlenítés is, mely teljesen szagmentes állapotokat ad vissza.
Minden jog fenntartva - 2020 - cleanhunter.hu
Honlapkészítés: expressz-weboldalkeszites.hu
Adatvédelem

0-24 óráig hívható
Pető Ádám: 
+30 739 4419