Cleanhunter
Elérhetőségek:
// Lakások, családi-, és társasházak
Lakossági takarítás
A Cleanhunter magánemberek felkérését is vállalja, tehát a lakosság számára is rendelkezésre állnak szolgáltatásaink.

A lakossági takarítás az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában: 

Hagyományos, normál takarítás. A hagyományos takarítás minden olyan részfeladatot tartalmaz, melyet a mindennapokban szokott végezni az ember a lakásban. Amikor erre nincs lehetősége bármilyen okból kifolyólag, keressen minket és kérjen ajánlatot! 
Nagytakarítások alkalmával olyan feladatok kerülhetnek előtérbe, melyet nem biztos, hogy a lakó el tud végezni. 

Gondolunk itt arra, ha a lakástulajdonos vagy bérlő idős személy, esetleg beteg, vagy más elfoglaltsága, munkája miatt nem marad ideje a lakás állandó tisztán tartására, rendbetételére. Ebben az esetben a mindennapi rutin takarítás is nehézkes, nem beszélve a nagytakarításról, amikor sokkal intenzívebben veti magát munkába az ember. Ilyenkor a nehéz bútorokat, ülőgarnitúrákat, szekrénysorokat el kell húzni, hogy a mögötte felgyülemlett nagy mennyiségű port összeszedjük.  

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, ablakok mosása, tisztítása. Mozgásukban korlátozott vagy idős emberek számára ezek a feladatok megoldhatatlanok önerőből, így kénytelenek külső segítséget hívni.
A fürdőszobában makacs szennyeződéseket tüntetünk el, elhanyagolt, koszos, vízköves felületeket varázsolunk újjá. A munkánk során különös tekintettel vagyunk az értékekre, így a tárgyak, bútorok anyagára is, ezért csak és kizárólag olyan tisztítószereket alkalmazunk, melyek nincsenek romboló hatással az érzékeny felületekre, anyagokra, tárgyakra, berendezésekre.
Amennyiben gyors és megbízható céget keres a nagytakarítási munkálatok elvégzésére, keressen bennünket és kérjen ajánlatot!

Családi házakban, kertes házakban, társasházakban is állunk a lakossági ügyfelek rendelkezésére. Magánlakások esetében a neuralgikus pontok között szerepel a kert, a padlás, a pince vagy a garázs.

A kertben az évek alatt felhalmozott növényi eredetű hulladékot, ágakat, gallyakat, leveleket, bokrokat összeszedjük, elszállítjuk. A lom, építési törmelék, hasznavehetetlen dolgok, amiket a lakó a kert egyes részein felhalmoz, egy idő után már szűkíti az életteret és eljön az a pont, amikor meg kell válnunk a „jó lesz még valamire” tárgyaktól. A Cleanhunter a lomtalanítást vállalati ügyfelek mellett a lakosság körében is végzi, az igény erre a feladatra meglepően nagy. A kerti munkálatok közé tartozik még az ingatlan részeit képező beton aljzatok, lábazatok, lépcsők, kövek, térkövek, medencék, szökőkutak, szalonnasütők tisztítása is.

Nem egyszerű a helyzet a padláson vagy a pincében sem. Ezekben a helyiségekben előszeretettel lehet gyűjtögetni a soha nem kellő, felhasználásra nem kerülő értéktelen tárgyak tömkelegét. Az elszállítást, a pakolást ebben az esetben a szűk tér és a lépcső is nehezíti. Sem a padlásról, sem a pincéből nem egyszerű a tárgyak, bútorok kipakolása, és sok esetben nem elég egy konténer vagy teherautó. Ha nagyobb mennyiségű elszállítandó holmi van, a munka során létszámunkat annak megfelelően határozzuk meg és igyekszünk a legrövidebb idő alatt helyreállítani a korábbi állapotokat.

Extrém takarítás, gyűjtögetők utáni takarítás, halottak utáni takarítás, állati tetemek utáni takarítás, emberi vagy állati ürülék eltakarítása és ezt követő fertőtlenítése az ingatlannak. Ezek azok a feladatok, melyek kihívást jelentenek. Azok a feladatok, amit az ember a hagyományos módon nem képes eltüntetni, vagy érthető módon egyáltalán nem akar ezekben a feladatokban részt venni.

Az extrém takarítás részleteseiről külön aloldalon tájékozódhatnak.
Ingyenes helyszíni felmérés
A helyszíni felmérés Budapesten ingyenes, vonzáskörzetében vagy más megyékben előzetes megbeszélés tárgyát képezi. Amennyiben kiszállási díjat kérünk a felmérés kapcsán, megrendelés esetén, ha velünk végezteti el a munkát, annak összege, díja levonásra kerül.
Diszkrét kiszállás és munka
Vannak kifejezetten kényes esetek, amikor a hozzátartozók, a rokonok nem szeretnék tudatni a szomszédokkal, milyen állapot volt a lakásban. A munkát a lehetőségekhez képest diszkréten végezzük, fekete, nem átlátszó zsákokban hordjuk le a felgyülemlett anyagokat, melyeket azonnal elszálítunk.
Teljes lomelszállítás
Akár a gyűjtögetők után, akár halálesetet követően, egy költözés előtt vagy után, egy lakásfelújítás, régi bútor selejtezése során rengeteg hulladék, nem kellő bútor és egyéb dolog kerülhet elszállításra. A Cleanhunter a legádázabb körülmények között is teljes lomelszállítást vállal.

Fertőtlenítés igény szerint
A Cleanhunter nem csak takarít, hanem azt követően fertőtlenít is, ami az extrém esetekben kifejezetten javallott.A fertőtlenítés lehet a hagyományos eszközökkel történő kézi fertőtlenítés, és lehet a modern, ózongenerátorral történő komplex fertőtlenítés is, mely teljesen szagmentes állapotokat ad vissza.
Minden jog fenntartva - 2020 - cleanhunter.hu
Honlapkészítés: expressz-weboldalkeszites.hu
Adatvédelem

0-24 óráig hívható
Pető Ádám: 
+30 739 4419