Cleanhunter
Elérhetőségek:
// A nagyüzemi feladatok...
Ipari takarítás
Ipari takarítás alatt nem csak az ipar szó szerinti ágazatában lévő termelő cégek gyárainak, üzemeinek takarítását értjük, hanem ide tartoznak azok az intézmények, vállalatok, irodaépületek stb, ahol a nagy terület vagy a fokozott szennyeződés miatt összetettebb takarítási feladatokkal bíznak meg a hagyományosnak mondhatónál.

A kihívások az ipari takarítás színterén igen változatosak és nagy tapasztalatot igényelnek. A szó kifejezetten ipari értelmében vállalunk takarítást gyárakban, üzemekben, csarnokokban, raktárakban, olyan helyeken, ahol a szennyeződés specifikus, és azokat speciális vegyszerekkel és tisztítási technológiákkal lehet eltávolítani akár kézi erővel, akár gépek igénybevételével.

Az iparban a következő feladatokkal bízhatnak meg, a teljesség igénye nélkül: gépek, berendezések tisztítása, felülettisztítás, oldalfalak, padló tisztítása, térkövek, beton vagy egyéb aljzatok tisztítása. Tető és oldallemezek tisztítása, napelemek, ablakok tisztítása, tartályok, épületgépészeti berendezések tisztítása. Tűzkár vagy vízkár utáni takarítás, kiköltözésnél vagy beköltözésnél lomtalanítás, lomelszállítás, épületi törmelékek elszállítása.

Irodaépületek takarítási munkálatai lehetnek ablaktisztítási feladatok, aljzattisztítás, járólap, beton, parketta tisztítása, irodahelyiségek, vizesblokkok tisztítása, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, beltéri ajtók, nyílászárók tisztítása.

Kereskedelmi egységek, élelmiszerboltok, multinacionális egységek, teljeskörű takarítása. Aljzatok, nyílászárók, ablakok, folyosók, lépcsők tisztítása igény szerint.

Vendéglátó ipari egységek takarítása. Éttermek, iskolai, óvodai menzák, konyhák takarítása a megfelelő jogosultsággal és szabályok betartásával.

Közintézmények, oktatási intézmények, önkormányzati épületek külső és belső takarítása, folyosók, lépcsők, vizesblokkok, ablakok tisztítása.

Sportlétesítmények és egyesületi épületek takarítása, egyszeri vagy időszakos rendbetétele, illetve folyamatos, szerződés szerinti takarítása.

Egészségügyi intézmények, gyógyszergyárak takarítása előre egyeztetett technológiával a szabályok, törvényi előírások betartásával.

A felsorolás nem teljeskörű, hiszen minden vállalati felkérést megvizsgálunk, szemrevételezünk, és amennyiben lehetséges, egyedileg valósítunk meg. Akár egyszeri takarítással, akár időszakosan, szezonálisan, vagy folyamatos jelenléttel. Felmérés után ingyenes árajánlatot adunk, mely adott igényeknek, kéréseknek megfelelő specifikációkkal van ellátva.
Ingyenes helyszíni felmérés
A helyszíni felmérés Budapesten ingyenes, vonzáskörzetében vagy más megyékben előzetes megbeszélés tárgyát képezi. Amennyiben kiszállási díjat kérünk a felmérés kapcsán, megrendelés esetén, ha velünk végezteti el a munkát, annak összege, díja levonásra kerül.
Diszkrét kiszállás és munka
Vannak kifejezetten kényes esetek, amikor a hozzátartozók, a rokonok nem szeretnék tudatni a szomszédokkal, milyen állapot volt a lakásban. A munkát a lehetőségekhez képest diszkréten végezzük, fekete, nem átlátszó zsákokban hordjuk le a felgyülemlett anyagokat, melyeket azonnal elszálítunk.
Teljes lomelszállítás
Akár a gyűjtögetők után, akár halálesetet követően, egy költözés előtt vagy után, egy lakásfelújítás, régi bútor selejtezése során rengeteg hulladék, nem kellő bútor és egyéb dolog kerülhet elszállításra. A Cleanhunter a legádázabb körülmények között is teljes lomelszállítást vállal.

Fertőtlenítés igény szerint
A Cleanhunter nem csak takarít, hanem azt követően fertőtlenít is, ami az extrém esetekben kifejezetten javallott.A fertőtlenítés lehet a hagyományos eszközökkel történő kézi fertőtlenítés, és lehet a modern, ózongenerátorral történő komplex fertőtlenítés is, mely teljesen szagmentes állapotokat ad vissza.
Minden jog fenntartva - 2020 - cleanhunter.hu
Honlapkészítés: expressz-weboldalkeszites.hu
Adatvédelem

0-24 óráig hívható
Pető Ádám: 
+30 739 4419