Cleanhunter
Elérhetőségek:
// A lomtalanítás
Szemét-, és hulladékszállítás
Vállaljuk magánlakások, egyéb házak, panellakások, irodák, műhelyek, raktárak, pincék, padlások lomtalanítását, hulladékszállítását.
Fent felsorolt területek tulajdonosaiként, bérlőiként bukkannak fel leginkább azok az ügyfelek, akik a lomelszállítás, sittelszállítás, hulladékelszállítás szolgáltatásainkat szeretnék igénybe venni.

Lássuk, miből adódnak ezek a feladatok leggyakrabban:

Magánlakások: 

A magánlakások esetében a lomelszállítás akkor feltétlen szükséges, ha új tulajdonos jön, aki nyilvánvalóan felújítja majd a lakást. Ilyenkor szőnyeg, linóleum, járólap, csempe, beépített szekrények, bútorok, ajtók, ablakok mondhatnak búcsút addigi otthonuknak. A felújítással járó munkálatok első fejezete a lakás hulladékainak, törmelékeinek összegyűjtése és elszállítása. Ez magánlakásban és panelban egyaránt érvényes. Magánlakásban a feladat összetettebb, hiszen itt már kiegészül a dolog a házon kívüli hulladékkal. A lomelszállítás elkerülhetetlen, mert szinte mindenhol van padlás, pince, fészer, kert stb. a kerítésen beül, sokszor mindegyik egyszerre. A padlásról és a pincéből az évek alatt felgyülemlett szemetet, régi nem használt tárgyakat nehézkes a helyszűke miatt a konténerre, teherautóra tenni, ráadásul ezek mennyisége sokszor akkora, amit nem lehet önállóan elrendezni. 
A sittszállítás, hulladékszállítás emiatt nem 1-2 személyes feladat. Ugyanez elmondható egy elhanyagolt kert vagy fészer esetében is, ilyenkor több konténer megtelik, mire a terület normális, rendezett tulajdon formáját kezdi felölteni.
Előfordul olyan eset is, melyben az előző tulaj otthagyja a bútorokat korábbi lakásában. Ilyenkor szintén gondoskodni kell a bútorszállításról, mely legtöbbször megoldhatatlan feladat a tulajdonosok számára emberi erőforrás és megfelelő tehergépjármű hiányában.

Beszélnünk kell még egy intimebb esetről is a lomelszállítás, hulladékszállítás kapcsán, ez pedig a gyűjtögetők utáni takarítás és szemétszállítás. Nem is gondolnánk, emberek milyen áldatlan állapotok között képesek élni egy mentális betegségből kifolyólag, amit gyűjtögetésnek hívnak. A gyűjtögetők, amennyiben nem kapnak segítséget, évekig, évtizedekig képesek felhalmozni teljesen használhatatlan és értéktelen tárgyakat, ami azt eredményezi, hogy szépen-lassan kiszorítják magukat a saját életterükből. Ezt még időben felismerve sem könnyű kezelni, de hosszan fennálló gyűjtögetés után a szemétszállítás igényel egyfajta logisztikát, bármilyen furcsán is hangzik.

Irodaépületek, műhelyek, gyárak, raktárak esetében beszélhetünk évek óta elhanyagolt, gazdátlan helyiségekről. Sokszor több teherautónyi sitt kerül elszállításra egyszerre. Ebben a szegmensben – főleg az iparban – már előfordulnak olyan hulladékok, melyek speciális szállítást vagy szeméttárolást igényelnek veszélyességük révén. Ipari hulladékok, ipari szemetek elszállításához is megfelelő szakértelemmel és védőfelszereléssel rendelkezünk, tehát nem jelent problémát ezeknek a feladatoknak a megoldása.

A lomtalanítás megkezdése előtt felmérjük a terepet, ennek megfelelően adjuk az árajánlatot. Az árajánlat és a felmérés Budapest területén ingyenes, vidéki munkáknál megegyezés szerint történik. Rengeteg külső befolyásoló tényező nehezítheti a lomtalanítási munkálatokat, kezdve a helyszín megközelítésétől, annak fekvésétől az elszállítandó szemét, hulladék, sitt mennyiségéig és összetételéig bármi, így egzakt módon a lomtalanítási árakat csak ezt követően tudjuk felmérni.

Ha a lomelszállítással, sittszállítással, hulladékszállítással kapcsolatos kérdései vagy megrendelései lennének, vegyék fel a kapcsolatot a CleanHunterrel, akik készséggel állnak rendelkezésükre a tanácsadással vagy konkrét ajánlattal kapcsolatban.
Ingyenes helyszíni felmérés
A helyszíni felmérés Budapesten ingyenes, vonzáskörzetében vagy más megyékben előzetes megbeszélés tárgyát képezi. Amennyiben kiszállási díjat kérünk a felmérés kapcsán, megrendelés esetén, ha velünk végezteti el a munkát, annak összege, díja levonásra kerül.
Diszkrét kiszállás és munka
Vannak kifejezetten kényes esetek, amikor a hozzátartozók, a rokonok nem szeretnék tudatni a szomszédokkal, milyen állapot volt a lakásban. A munkát a lehetőségekhez képest diszkréten végezzük, fekete, nem átlátszó zsákokban hordjuk le a felgyülemlett anyagokat, melyeket azonnal elszálítunk.
Teljes lomelszállítás
Akár a gyűjtögetők után, akár halálesetet követően, egy költözés előtt vagy után, egy lakásfelújítás, régi bútor selejtezése során rengeteg hulladék, nem kellő bútor és egyéb dolog kerülhet elszállításra. A Cleanhunter a legádázabb körülmények között is teljes lomelszállítást vállal.

Fertőtlenítés igény szerint
A Cleanhunter nem csak takarít, hanem azt követően fertőtlenít is, ami az extrém esetekben kifejezetten javallott.A fertőtlenítés lehet a hagyományos eszközökkel történő kézi fertőtlenítés, és lehet a modern, ózongenerátorral történő komplex fertőtlenítés is, mely teljesen szagmentes állapotokat ad vissza.
Minden jog fenntartva - 2020 - cleanhunter.hu
Honlapkészítés: expressz-weboldalkeszites.hu
Adatvédelem

0-24 óráig hívható
Pető Ádám: 
+30 739 4419